کیک سیب و دارچین
دسته 1

نوشته:

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین یک کیک بسیار ساده است که در فصل مخصوصا پاییز در کنار یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلنشین خواهد بود. این کیک عطر و طعم عالیی دارد و وقتی مشغول به پختن آن هستید عطر آن کل فضای آشپزخانه را پر می کند.در ادامه با ویکارت همراه باشید که با طرز تهیه آن آشنا شوید.

مواد لازم برای کیک سیب و دارچین

تخم مرغ: ۴ عدد ( بهتر است تخم مرغ ها را مدتی بیرون بگذارید. این یکی از تکنیک هایی است که در مزه نهایی کیک تاثیرگذار است)

شکر : یک پیمانه

شیر یا آب : یک پیمانه
روغن : یک پیمانه
وانیل : یک سر چاقو
بیکینگ پودر : یه قاشق چایخوری
آرد : دو و نیم پیمانه
سیب : متوسط دو عدد
دارچین : دو قاشق غذاخوری (این مقدار سلیقه ایه و قابل تغییره. البته بهترین اندازه دارچین بعد از چند بار درست کردن این کیک و طبق تجربه دستتون میاد.)

طرز تهیه:

مرحله اول :

در اولین مرحله  سراغ سیب‌ها میریم و اونا رو پوست می‌گیریم. از وسط به چهار قسمت مساوی برش می‌زنیم و مجددا این تکه‌ها رو به سه یا چهار قسمت نازک برش می‌زنیم.

ترجیحا نازک برش زدنش خیلی بهتر است زیرا روی سطح کیک راحت‌تر باقی می ماند .

مرحله دوم :

دو قاشق شکر و دو قاشق دارچین را به سیب‌ها اضافه می‌کنیم و‌ آنها کنار می‌گذاریم تا دارچین به خورد سیب ها برود. این مرحله کاملا سلیقه‌ایی است و می‌تونید کمتر یا بیشترش کنید.

مرحله سوم:

تخم مرغ هایی که بیرون گذاشته ایم تا به دمای محیط برسد را با شکر و وانیل با دور تند هم‌زن برقی به مدت ۸ دقیقه هم زده تا رنگش کاملا روشن بشود و تقریبا حجمشون دو برابر بشود.

مرحله چهارم :

حالا توی این مرحله آب یا شیر و اضافه می‌کنیم و با دور کُند هم‌زن برقی در حد چند ثانیه مواد رو به هم میز‌نیم. این کار رو با هم‌زن دستی هم می‌تونید انجام بدید.

مرحله پنجم:

روغن رو اضافه می‌کنیم و آن را هم به همین ترتیب هم چند ثانیه هم میزنیم.

مواد رو توی این مرحله اگر زیاد از حد هم بزنید، هم پف تخم مرغ‌ها میخوابه و هم مواد رقیق میشه.

مرحله ششم:

اکنون آرد را طی دو‌ مرحله کم‌کم به مخلوطمان اضافه می‌کنیم و با همان دور کند همزن در حدی که مخلوط بشنوند فقط به هم می‌زنیم.

مرحله هفتم :

آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می‌کنیم تا کیکمان بافت لطیف تری پیدا کند. این موضوع رو حتما رعایت کنید تا بعدا متوجه این موضوع بشوید.

مرحله هشتم:

ته قالب را از قبل کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و مقداری هم آرد می‌پاشیم.این کار برای این است که بعد کیکمان به قالب نچسبد و ‌راحت از آن جدا شود.
حالا نصف مواد رو از مرکز قالب به آهستگی توی قالب می‌ریزیم و نصف سیب‌هامونو روی سطح مواد می‌چینیم.

نکته‌های مهم در پخت کیک سیب و دارچین:

۱-سیب‌ها رو به آرومی روی کیک قرار بدید تا فرو نریزن.
۲-لایه موادی که توی قالب می‌ریزید نازک نباشند تا سیب‌ها ته کیک نروند.

مرحله آخر:

بعد از اون بقیه سیب‌هایمان را روی سطح کیک با همون حساسیت قبلی هر مدلی که دوست داشتید می‌چینید.

حالا کیک را به فرِی که از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۷۵درجه می گزاریم و منتظر میمانیم تا خوب پخته شود.

کیک سیب و دارچین

نکته:

اگر می‌خواید از نتیجه کارتان مطمئن بشوید یک خلال دندان درون مرکز کیک فرو کنید، اگر از چیزی از مواد کیک به آن نچسبیده بود یعنی به خوبی پخته شده است.

بعد از خنک شدن کیک می‌توانید با الک‌کردن مقداری پودر قند آن راخیلی شیک و مجلسی تزیین کنید.

پیشنهاد ویکارت به شما :

برای سفارش کیک و شیرینی پیشنهاد ما به شما قنادی ناتلی است که شعبه های مختلفی در سراسر ایران دارد و با مراجعه کردن به سایت آن میتوانید از خدمات این مجموعه بهره ببرید .